Hotel Central, oferte cazare


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cautati hoteluri

Data Check-in


Data Check-out


Statiuni pe Plaja
Delta Dunarii

Hotel Central Mamaia


Hotel Central, cazare la mare
Hotel Central, cazare la mare 1 Hotel Central, cazare la mare 2 Hotel Central, cazare la mare 3 Hotel Central, cazare la mare 4 Hotel Central, cazare la mare 5 Hotel Central, cazare la mare 6 Hotel Central, cazare la mare 7 Hotel Central, cazare la mare 8 Hotel Central, cazare la mare 9 Hotel Central, cazare la mare 10 Hotel Central, cazare la mare 11 Hotel Central, cazare la mare 12 Hotel Central, cazare la mare 13 Hotel Central, cazare la mare 14

Informatii Hotel Central


Telefon Hotel Central: 0241.831.740
Fax Hotel Central: 0241.831.065
Adresa Hotel Central:
Mamaia

Hoteluri in apropiere

Hotel Palas - la 57 m
Hotel Regal - la 139 m
Hotel Modern - la 148 m
Hotel Pelican - la 152 m
Hotel Romantic - la 181 m
Locatia unitatii de cazare:

Hotelul Central*** este situat in centrul statiunii Mamaia, la o distanta de 50 metri fata de plaja, pe partea opusa a Lacului Siutghiol.


Descriere Hotel Central

Hotelul Central*** este o unitate de cazare de 3* din statiunea Mamaia solicitata de catre turisti, a carei principala atractie consta in piscina  exterioara a hotelului situata catre mare, ce a fost renovata in anul 2009. De asemenea, un alt avantaj oferit de aceasta unitate de cazare consta in pozitionarea sa in centrul statiunii si la o mica distanta fata de plaja, iar jumatate dintre camerele sale ofera vedere catre mare si cealalta jumatate catre statiuni, reprezentand o varianta buna de cazare din statiunea Mamaia.


Structura de cazare

Hotelul Central*** dispune de o structura de cazare alcatuita din 119 camere duble si 4 apartamente, dotate cu minibar, TV cablu, grup sanitar propriu, balcon, mobilier nou, geam termopan, telefon cu acces international si aer conditionat.

Capacitatea totala de cazare a hotelului este de 244 locuri, iar datorita amplasarii paralele pe tarmul Marii Negre, dispune de jumatate de camere cu vedere la mare si jumatate cu vedere la statiune.


Nr camere: 122    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


telefon, minibar, aer conditionat, balcon, internet wireless, mobilier nou si modern, baie cu dus, cablu TV,

Descriere servicii si facilitati

Hotelul Central*** pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: receptie, piscina in aer liber, bar la piscina, terasa-restaurant cu vedere la mare, specific traditional romanesc si o capacitate de 350 locuri, loc de joaca pentru copii, teren de tenis, teren de volei, salon de infrumusetare si parcare, iar oamenii aflati in team building pot beneficia de o sala de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri, echipata cu suport pentru flipchart, aer conditionat, ecran de proiectie, videoproiector si retroproiector.

Facilitati Hotel Central


Wi-Fi, parcare, receptie, restaurant, terasa, bar, bar la piscina, sala de conferinte, beauty salon, loc de joaca pentru copii,


Distante utile:
Plaja: 50 m

Aeroporturi in apropiere de Hotel Central
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, la 16.1 km
Aeroportul International Delta Dunarii Tulcea, la 90.4 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 202.1 km

Hotel Central pe harta
Adauga recenzie pentru Hotel CentralCuratenie

Confort

Locatie

Servicii

Personal

Raport calitate-pret