Cazare in Sfantu Gheorghe, hoteluri Romania, oferte cazare Romania


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cautati hoteluri

Data Check-in


Data Check-out


Statiuni pe Plaja
Delta Dunarii

Plaja Sfantu Gheorghe

          Localitatea Sfantu Gheorghe este situata in extremitatea estica a rezervatiei Delta Dunarii, la o distata de 38 kilometri fata de Sulina si 120 kilometri de Tulcea, in apropiere de varsarea Dunarii in Marea Neagra, iar accesul catre aceasta localitate este posibil atat pe calea apei, cat si cale rutiera, prin Sulina. De asemenea, aceasta este singura localitate din Delta Dunarii ce permite admirarea cu ochiul liber a Dunarii si a Marii Negre in acelasi timp. Fiind situata chiar pe Bratul Sfantu Gheorghe, care este cel mai vechi brat al Dunarii, permite turistilor sa se bucure de plimbari pe Dunare, lacuri si canale cu ambarcatiuni caracteristice zonei, precum caiucul, mahuna sau lotca, cat si cu ambarcatiuni rapide.

           Atestata documentar pentru prima data in secolul al XIV-lea, in localitatea Sfantu Gheorghe se obtin cele mai mari cantitati de stuf din tara, iar principala ocupatie a localnicilor este pescuitul. Totodata, fiind o localitate cu un crescut potential turistic, ofera posibilitati de cazare in casele localnicilor sau in pensiuni amenajate. Printre atractiile specifice acestei zone se afla Insulelele Sacalin, care se formeaza la varsarea Dunarii in mare si gazduieste specii rare de pasari, iar canalul Erenciuc reprezinta singura rezervatie de arin negru din Europa.

        De asemenea rezervatia naturala Sacalin-Zlatoane este situata in sudul localitatii Sfantu Gheorghe si ocupa o suprafata de aproximativ 21.000 de hectare, iar Lacurile Zlatoane sunt locurile de popas, pasaj si clocit pentru lopatari, lepede, starci albi, rosii sau galbeni si tiganusi. Aceasta localitate este recomandata si pentru iubitorii de pescuit, deoarece permite pescuirea de crap, calcani, caras, somn sau biban. In luna august se organizeaza Festivalul International de Film Independent Anonimul.

          Plaja din localitatea Sfantu Gheorghe se intinde de-a lungul tarmului pana la Sulina pe o distanta de 38 de kilometri, este neamenajata si acoperita cu nisip fin, iar intrarea in apa este lina.


2 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      
Pensiunea Valurile Dunarii, cazare la mare

Pensiunea Valurile Dunarii Sfantu Gheorghe
Hotel Green Village , cazare la mare

Hotel Green Village Sfantu Gheorghe
Clasificare hoteluri
Cazare 3 stele (1)
Cazare 4 stele (1)
Tip unitate
Cazare Hotel (1)
Cazare Pensiune (1)
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (2)
receptie (1)
restaurant (1)
terasa (2)
salon (1)
bar (1)
sala de conferinte (1)
Centru Spa & Wellness (1)
jacuzzi (1)
sauna (1)
loc de joaca pentru copii (1)
gratar (1)
curte (2)
ferma proprie (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (2)
TV (1)
aer conditionat (2)
Activitati sportive
fitness (1)
piscina exterioara (1)
masa de tenis (1)
biliard (1)
rummy (1)
sah / table (1)
pescuit (2)
plimbari cu barca/vaporas (2)
Tipuri Hotel
Relaxare/Wellness & Spa (1)
Familie (2)
Excursie in oras (1)
Afaceri (1)
Natura/Animale salbatice (2)