Cazare in Mila 23, hoteluri Romania, oferte cazare Romania


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cautati hoteluri

Data Check-in


Data Check-out


Statiuni pe Plaja
Delta Dunarii

Plaja Mila 23

   Mila 23 este un sat din judetul Tulcea, situat in centrul Deltei Dunarii, la o distanta de 53 kilometri fata de orasul Tulcea, 263 de Bucuresti si 5,5 mile de localitatea Crisan. Accesul catre aceasta localitate este posibil doar pe calea apei si este o localitate cu un important potential turistic, ce impresioneaza prin frumusetea sa, oferita de cadrul natural deosebit si de casele cu prispa si ferestre de mici dimensiuni, ce sunt vopsite in albastru, asa cum este specific caselor liponevesti. Astfel, acest sat de pescari lipoveni a pastrat frumuseteta sa de odinioara si reprezinta o locatie potrivita pentru a petrece o vacanta frumoasa in sanul naturii.

      Totodata, satul Mila 23 reprezinta un important punct de plecare catre traseele turistice din Delta Dunarii, iar o atractie principala a acestei zone o reprezinta Manastirea Stipoc, singura manastire din Rezervatia Delta Dunarii, amplasata in apropiere de Grindul Stipoc, fiind un schit de calugari de rit ortodox vechi, construit in intregime din lemn. De asemenea, o alta atractie a localitatii consta in Centrul Etnografic, care permite cunoasterea Arhitecturii Populare si a artei populare. Alaturi de posibilitati de relaxare pe care le ofera, in aceasta localitate se poate pescui, fiind recomandata pentru practicarea pescuitului sportiv.

         In ceea ce priveste cazarea, in localitatea Mila 23 exista unitati de cazare clasificate la 2, 3, 4 si 5 stele, care permit clientilor sai petreaca un sejur de exceptie in acest sat lipovenesc pescaresc.


1 hotel gasit,    ordoneaza dupa:      
Pensiunea Inima Deltei, cazare la mare

Pensiunea Inima Deltei Mila 23
Clasificare hoteluri
Cazare 3 stele (1)
Tip unitate
Cazare Pensiune (1)
Facilitati Hoteluri
salon (1)
foisor in curte (1)
curte (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (1)
aer conditionat (1)
TV-Satelit (1)
Activitati sportive
pescuit (1)
Tipuri Hotel
Buget/Excursionisti (1)
Excursie in oras (1)
Natura/Animale salbatice (1)