Cazare in Mangalia, hoteluri Romania, oferte cazare Romania


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cautati hoteluri

Data Check-in


Data Check-out


Statiuni pe Plaja
Delta Dunarii

Plaja Mangalia

       Mangalia este o statiune balneoclimaterica de la Marea Neagra, situata la o distanta de 44 kilometri fata de orasul Constanta, ce dispune de un climat asemanator celui mediteranean, iar in trecut era cunoscuta sub denumirea de Cetatea Callatis, ce a fost construita in urma cu aproximativ 2000 de ani. Incepand cu anul 1930, Mangalia a fost declarata statiunea balneoclimaterica, datorita factorilor de cura intalniti de care dispune, precum numeroasele izvoare de apa mezotermala sulfuroasa, apa sarata a marii, climatul marin cu influente pontice si namolul transportat de la Lacul Techirghiol.

        O atractie principala a statiunii Mangalia o reprezinta Lacul Mangalia, ce dispune de o suprafata de 260 hectare, iar in apropierea sa exista numeroase izvoare mezotermale. Turistii pot urma tratamente balneare in aceasta statiune pe toata perioada anului, iar bazele de tratament existente aici permit tratarea a numeroase afectiuni. Astfel, in bazele de tratament existente se afla sali pentru kinetoterapie, penumoterapie, electroterapie, hidroterapie sau gimnastica medicala. De asemenea, la Hotelul Mangalia si la Sanatatoriul Balnear se pot urma tratamente pentru recuperare si tratarea afectiunilor, cat si pentru imbatranirea organismului.

           Alaturi de posibilitatile de urmare a unui tratament balnear, statiunea Mangalia poate fi vizitata si pentru petrece o vacanta interesanta, cat si datorita obiectivelor sale turistice. Astfel, o importanta atractie a statiunii o reprezinta ruinele Cetatii Callatis, Muzeul de Arheologice Calltatis, Pestera Movile, Herghelia Mangalia pentru persoanele pasionate de echitatie sau Moscheea Esmahan Sultan, ce a fost ridicata in secolul al XVI-lea. Totodata, in aceasta statiune se desfasoara anual evenimente, precum Festivalul de la Calllatis, Europa Top Hit, Steaua de Mare sau Gala Tanarului Actor.


        Plaja in statiunea Mangalia detine o forma usor circulara si se intinde de la plaja Saturn, cu care comunica in partea de nord a orasului pana la digul de nord al Podului comercial Mangalia. In partea centrala, plaja masoara 120 metri latime, iar faleza inalta ce o margineste este utilizata ca loc de promenada. In ceea ce priveste cazarea, in statiunea Mangalia exista  hoteluri, posibilitatea de a inchiria apartamente in regim hotelier, existand si unitati de cazare renovate. Fie pentru a urma un tratament balnear, fie pentru a vizita atractiile turistice ale statiunii sau pentru a se bucura de plaja si de mare, statiunea Mangalia reprezinta destinatia potrivita de vacanta.


6 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      
Hotel President, cazare la mare

Hotel President Mangalia
Hotel Corsa, cazare la mare

Hotel Corsa Mangalia
Hotel Paradiso, cazare la mare

Hotel Paradiso Mangalia
Hotel Laguna, cazare la mare

Hotel Laguna Mangalia
Hotel Alutus, cazare la mare

Hotel Alutus Mangalia
Hotel Solymar, cazare la mare

Hotel Solymar Mangalia
Clasificare hoteluri
Cazare 3 stele (5)
Cazare 4 stele (1)
Tip unitate
Cazare Hotel (6)
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (5)
parcare (6)
receptie (2)
restaurant (5)
bar (4)
seif (1)
spalatorie/curatatorie (1)
sala de conferinte (3)
Centru Spa & Wellness (1)
acceptare carti de credit (1)
sauna (1)
masaj (1)
beauty salon (1)
plaja privata (1)
Centru tratamente balneologice (1)
depozit bagaje (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (5)
uscator de par (1)
TV (1)
telefon (3)
minibar (5)
aer conditionat (4)
balcon (1)
baie cu cada (1)
internet wireless (2)
mobilier nou si modern (1)
TV LCD (2)
cablu TV (5)
climatizare (1)
Activitati sportive
fitness (1)
piscina exterioara (1)
piscina interioara (1)
biliard (1)
Tipuri Hotel
Plaja/Malul marii (6)
Relaxare/Wellness & Spa (1)
Familie (3)
Hotel de Lux (1)
Excursie in oras (1)
Afaceri (4)