Cazare in Lunca, hoteluri Romania, oferte cazare Romania


Cazare la mare, hoteluri la mare


Cautati hoteluri

Data Check-in


Data Check-out


Statiuni pe Plaja
Delta Dunarii

Plaja Lunca

        Luna este o localitate situata in partea de sud a judetului Tulcea, situata pe malul Lacului Golovita, ce face parte din comuna Ceamurlia de Jos, fiind localizata la o distanta de 4 kilometri fata de resedinta de comuna si 65 kilometri de orasul Tulcea. Prima persoana care a locuit in Lunca a fost un tanar ardelean, care a ajuns in aceasta localitate in anul 1848, dupa revolutia ce a avut loc in acest an, reusind sa se elibereze de dominatia austro-ungara. Astazi, localitatea adaposteste cel putin 1000 de locuitori si este una dintre atractiile turistice din Delta Dunarii.

         Potrivita pentru a petrece o vacanta relaxanta in mijlocul naturii, intr-un cadru natural deosebit, Lunca ese recomandata in acelasi timp persoanele pasionate de pescuit, deoarece aici se poate pescui rosioara, somn, salau, stiuca sau crap. In apropiere de lunca se afla Complexul Turistic Lunca, cu un restaurant si un hotel, iar datorita pozitionarii sale, poate reprezenta un punct de plecare catre importante obiective turistice. Totodata, turistii popositi in Lunca se pot bucura si de plimbari cu barca si pot admira peisajele spectaculoase oferite de Delta Dunarii.

          Principala atractie a localitatii este reprezentata de catre Lacul Golovita, iar turistii pot organiza excursii in zonele situate in imprejurimi si se pot delecta cu preparate culinare pe baza de peste, asa cum este firesc pentru o vacanta petrecuta in Delta Dunarii.


1 hotel gasit,    ordoneaza dupa:      
Pensiunea Casa Pescarilor, cazare la mare

Pensiunea Casa Pescarilor Lunca
Clasificare hoteluri
Cazare 3 stele (1)
Tip unitate
Cazare Pensiune (1)
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (1)
restaurant (1)
terasa (1)
living (1)
bar (1)
activitati de relaxare (1)
foisor in curte (1)
gratar (1)
curte (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (1)
TV (1)
aer conditionat (1)
internet wireless (1)
Activitati sportive
pescuit (1)
plimbari cu barca/vaporas (1)
Tipuri Hotel
Familie (1)
Buget/Excursionisti (1)
Natura/Animale salbatice (1)